Zum Inhalt springen

Wihuri ja Eberspächer - yhteistyötä jo yli 50 vuotta

Wihurin ja Eberspächerin yhteistö on alkanut jo 1960-luvulta. Tällöin Wihurin maahantuoman Volkswagen Kuplan mukana ollut Eberspächerin ilmalämmitin alkoi kiinnostaa muillakin merkeillä ajavia autoilijoita Suomessa.

Vuonna 1962 mainostettiin Eberspächerin ilmalämmittimiä jo kaikille autoilijoille. Ilmalämmittimiä kuitenkin myytiin pääosin ammattikäyttöön, sillä suurin osa henkilöautoista oli vesijäähdytteisiä. Wihurilla aloitettiin myynnin lisäksi myös lämmittimien varaosa-, huolto- ja korjaustoiminta.

Vasta vesilämmittimien tulo markkinoille on tuonut Eberspächerin todenteolla kaikkien tietoisuuteen. Innovatiivinen Hydronic-lämmitin oli aikansa kompakti uutuus ja soveltui useisiin henkilöautoihin, kuorma-autoihin ja työkoneisiin. Sitä on valmistettu pian 20 vuotta ja valmistus jatkuu edelleen.

Eberspächer lämmittimillä on nykyään Suomessa useita jälleenmyyjiä ja huoltopisteitä ympäri maan. Wihuri on vuosikymmenien saatossa kouluttanut satoja alan ammattilaisia lämmittimien saloihin ja tukenut heidän toimintaansa vahvalla teknisellä panoksella.


Tietoa Wihuri konsernista

Eberspächer lämmittimiä Suomessa edustava Wihuri Tekninen Kauppa on osa Wihuri konsernia.

Lisätietoja Wihurista ja sen historiasta sekä eri toimialoista löydät Wihurin sivuilta:

www.wihuri.com

Lisätietoa Wihuri Teknisesta Kaupasta löydät osoitteesta:

www.tekninenkauppa.fi