Zum Inhalt springen

Vahvuutemme ja yritysidentiteettimme

Eberspächer on aina luottanut uusiin innovaatioihin ja mukautunut taitavasti muutoksiin. Nykyäänkin suhtaudumme edessä oleviin haasteisiin liiketoiminnan mahdollisuuksina, joiden avulla toteutamme pitkäjänteistä kasvustrategiaa.

Riippumattomuus
Teemme päätökset vahvuuksiimme nojaten. Koska olemme perheyrityksenä taloudellisesti riippumaton, voimme määrittää painopisteemme ja strategiset tavoitteemme itse. Olemme päättäneet keskittyä pitkän aikavälin vakauteen.

Kasvu
Yrityksemme nimi on totuttu yhdistämään yritteliäisyyteen ja luovuuteen perustamisvuodesta 1865 alkaen. Aiomme kasvaa omin voimin tulevaisuudessakin. Tavoitteemme on lujittaa markkina-asemaamme johdonmukaisesti kaikilla tuotealueilla ja täydentää järkevästi olemassa olevaa tuotevalikoimaamme.

Kansainvälistyminen
Olemme vahvassa asemassa kansainvälisen autoteollisuuden kaikilla tärkeimmillä markkinoilla ja kehitämme globaalia rooliamme edelleen. Keskitymme alueisiin, joilla talouskasvu on nopeaa ja tulevaisuuden potentiaali lupaava, esimerkiksi BRIC-valtioihin eli Brasiliaan, Venäjään, Intiaan ja Kiinaan.

Teknologinen johtajuus
Haluamme, että tuotekehittäjiemme hyvistä ideoista syntyy autoteollisuuden suuntaa näyttäviä innovaatioita. Siksi investoimme jatkuvasti tutkimukseen ja kehitykseen. Yli 600 insinööriä ja asiantuntijaa vahvistavat määrätietoisesti teknologisen edelläkävijän asemaamme kaikissa tuoteryhmissä.

Suuntaus tulevaan
Tulevaisuuden liikkuvuus on monimuotoista. Ennakoimme, että keskipitkällä aikavälillä käytössä on samanaikaisesti monia erilaisia teknisiä ratkaisuja. Eberspächer on valmistautunut tuleviin teknologiamuutoksiin kaikilla tuotealueilla. Optimoimme edelleen polttomoottoria, joka hallitsee tieliikennettä vielä kauan, mutta kehitämme myös uusia käyttövoimavaihtoehtoja.

Lue lisää kehittyneistä teknologiakomponenteistamme, jotka edistävät ympäristöystävällistä liikkuvuutta. lisää