Zum Inhalt springen

Eberspächerin älykäs ja ympäristöystävällinen autotekniikka

Innovatiivista pakokaasutekniikkaa sisältävien tuotteidemme ansiosta miljoonissa ajoneuvoissa pystytään täyttämään tiukat päästömääräykset. Nykyään yli 95 % haitallisista aineista voidaan välttää. Tässä kehityksessä Eberspächerillä on ollut oma merkittävä osuutensa. Olemme myös auttaneet vähentämään hiilidioksidipäästöjä kevytrakennetekniikan, uusien materiaalien ja tehokkaille moottoreille tarkoitettujen edistyksellisten pakokaasuratkaisujen avulla.

Tällä hetkellä tuotekehittäjämme työskentelevät uusien lämmön talteenoton tekniikoiden parissa tavoitteenaan hyödyntää tehokkaasti aiemmin hukkaan mennyttä pakokaasujärjestelmän energiaa.

Tuemme ympäristönsuojelua aktiivisesti myös seisontalämmittimiemme avulla: Niiden ansiosta ympäristö säästyy ja moottori välttyy vahingolliselta kylmäkäynnistykseltä, minkä lisäksi turvallisuus ja käyttömukavuus paranevat oleellisesti.

Samantyyppisiä etuja tarjoavat linja-autojen ilmastointijärjestelmät, jotka toimivat erittäin ympäristöystävällisesti ja taloudellisesti. Myös ajoneuvoelektroniikassa innovatiiviset teknologiamme auttavat säästämään resursseja.