Zum Inhalt springen

Eberspächerin tuotevalikoima tarjoaa ratkaisut autoteollisuuden nykyisiin ja tuleviin tarpeisiin.

Pakokaasutekniikka
Henkilö- ja kuorma-autojen pakokaasulaitteistomme vähentävät jo nyt yli 95 % kaikista haitallisista aineista, joten ajoneuvosi käy puhtaammin, kevyemmin ja hiljaisemmin. Niiden kevytrakennetekniikka, äänenvaimennus ja äänisuunnittelu ovat erittäin edistyksellisiä. Henkilö- ja hyötyajoneuvojen sekä non-road-sovellusten valmistajat ympäri maailman luottavat pakokaasujärjestelmien erikoisosaamiseemme. Tästä hyötyvät myös asiakkaamme jälkimarkkinoilla: korjaamot ja liikekumppanit, joille toimitamme jälkiasennusjärjestelmiä ja vaihtolaitteistoja ensiasennuslaadusta tinkimättä.


Polttoainekäyttöiset lämmittimet
Eberspächerin seisontalämmitin on opittu yhdistämään käyttömukavuuteen alkaen jo niistä ajoista, kun varustimme sillä Volkswagen Kuplan. Nykyään tuotteitamme on lukuisissa henkilöautoissa, hyöty- ja erikoisajoneuvoissa, matkailuautoissa ja veneissä ympäri maailman. Valmistajat asentavat polttoainekäyttöisiä seisontalämmittimiämme vakio- tai erikoisvarusteena tehtaalla. Lämmitysjärjestelmät on myös helppo asentaa jälkikäteen.


Sähkölämmittimet
Kun moottori tuottaa liian vähän jäännöslämpöä lämmitystä ajatellen, Eberspächer catemin sähköiset lisälämmittimet tulevat apuun: Niin sanotut PTC-lämmittimet nostavat lämpötilan nopeasti ja taloudellisesti miellyttäväksi kulutukseltaan optimoiduissa diesel- ja bensiiniautoissa. Eberspächer catem valmistaa jo nyt sarjatuotantona edistyksellisiä korkeajännitteisiä lämmittimiä hybridi-, sähkö- ja polttoainekennoajoneuvoihin. PTC-lämmittimiä voidaan käyttää myös paikallisesti: hyvä esimerkki tästä on avoauton niskatuessa oleva pään alueen lämmitin.


Ilmastointi
Eberspächer Sütrak on linja-autojen tehokkaiden lämmitys- ja ilmastointilaitteiden asiantuntija. Toimitamme linja-autojen valmistajille yhdestä lähteestä täydellisen lämmönhallintajärjestelmän kaupunki- ja kaukolinja-autoille – pikkubusseista kaksikerrosmalleihin.


Autojen ohjausjärjestelmät
Autojen ohjausjärjestelmät -toimintayksikön tehokkaat, luotettavat elektroniikkatuotteet tarjoavat asiakaskohtaisia ratkaisuja kestävään liikkuvuuteen. Toimintayksikkö on pätevä autoteollisuuden innovaatiokumppani ja antaa tukeaan kulutuksen optimoinnissa ja päästöjen alentamisessa: Lämmönhallinnan ohjauslaitteiden ja kompaktien ohjauslaitteiden lisäksi palvelutarjontaan kuuluvat tehopäätevaiheet optimaaliseen moottori- ja pakokaasuhallintaan sekä tuotteet sähköjärjestelmän vakautukseen ja energian talteenottoon.