Zum Inhalt springen

Virheettömyyden strategia

Virheet on parempi ehkäistä ennalta kuin korjata jälkikäteen. Laatustrategiamme noudattaa johdonmukaisesti tätä periaatetta.

Eberspächer on asettanut tavoitteekseen laskea virheiden määrän nollaan: Tämän mukaisesti suunnittelemme ja valvomme kaikkia laadun kannalta ratkaisevia yrityksen menettelyjä ja prosesseja. Olemme tietoisia, ettei ihminen tai kone pysty välttämään kaikkia virhesuorituksia. Tämän ymmärtäminen luo avoimen virhekulttuurin.

Jos halutusta tuloksesta poiketaan kerran, suhtaudumme tilanteeseen rakentavasti lähtökohtana, josta laatua on mahdollista parantaa. Pyrimme kehittymään herkeämättä, sillä jatkuva parantaminen on laadunhallintamme tärkein periaate.

Otamme opiksemme joka virheestä, minkä ansiosta ehkäisemme virheiden toistumisen johdonmukaisesti ennalta. Tilanteesta saadut kokemukset jaamme järjestelmällisesti, jotta mahdolliset virheiden aiheuttajat voidaan tunnistaa ajoissa koko yrityksessä. Tämä käytäntö on siivittänyt meidät mitattavissa oleviin saavutuksiin: Tuotantomme toimii jatkuvasti lähellä täyden virheettömyyden tavoitetta.

Suorituksemme saa tunnustusta, kun asiakkaamme myöntävät meille säännöllisesti palkintoja virheettömistä osista ja erinomaisesta tuotelaadusta.