Zum Inhalt springen

Meille kelpaa vain paras laatu

Tyytyväiset asiakkaamme ovat liiketoimintamme perusta: Menestyksemme on pysyvää vain, jos täytämme luotettavasti asiakkaidemme korkeat vaatimukset ja odotukset.

Yrityksemme kuuluu autoteollisuuden tunnustettuihin teknologia- ja laatujohtajiin, ja haluamme vahvistaa tätä johtoasemaa kaikilla tuotealueilla edelleen.

Tästä syystä Eberspächerin kattava laadunhallinta kulkee punaisena lankana läpi kaikkien tärkeiden menettelyjen ja prosessien. Tavoitteemme on välttää mahdolliset virhelähteet alusta alkaen, jotta laatu pysyy korkeana kaikilla tasoilla.

Käytämme laadunhallinnassa monipuolista luotettavien menetelmien ja ohjelmien järjestelmää. Kullakin eri tuotealueella on omat mittarinsa ja tunnuslukunsa.

Kaikille tuotealueille on kuitenkin yhteistä, että tuote-, prosessi- ja palvelulaatu varmistetaan johdonmukaisesti ensimmäisestä tuotekehitysideasta läpi koko valmistusprosessin aina myynninjälkeisiin palveluihin saakka.

Noudatamme kansainvälisesti sertifioitua laadunhallintajärjestelmää (IATF 16949 ja EN-ISO 9001), jonka ansiosta standardit pysyvät korkeina joka toimipisteessä.