Zum Inhalt springen

MOVE is Eberspächer

MOVE
Liikutamme Eberspächerin menestyksekkääseen tulevaisuuteen! Kannattavalla kasvulla lisäämme yrityksemme arvoa jatkuvasti. Perheyrityksenä panostamme luottamukseen ja vahvuuksiimme: pitkän aikavälin ajattelu sekä ajan mittaan kypsynyt arvopohja. Itsevarmasti ja johdonmukaisesti kohtaamme globaalin kilpailun ja muuttuneet markkinaolosuhteet – vuodesta 1865 lähtien, tänään ja tulevaisuudessa.

Luomme tulevaisuuden puhtaan liikkuvuuden (Clean Mobility), asetamme asiakkaittemme käyttöön älykkäitä ratkaisuja (Smart Solutions), jotka omistautuneet ihmiset (Dedicated People) ovat kehittäneet ja tuottaneet.

Clean Mobility: Tuotteemme ja palvelumme myötävaikuttavat ympäristönsuojeluun, turvallisuuteen ja mukavuuteen ajoneuvoissa.

Smart Solutions: Edistämme määrätietoisesti innovaatioita saadaksemme asiakkaamme innostumaan. Lisäämme markkina-asemaamme sijoituksilla, kumppanuuksilla ja yritysostoilla.

Dedicated People: Toimimme omistautuneesti ja otamme vastuuta. Miellyttävässä työympäristössä kehitämme taitojamme jatkuvasti edelleen ja luomme tehokkaan, globaalin organisaation.

Strategisesti kohdistamme toimintamme kehittyneille, dynaamisille ja täysin uusille liiketoiminta-alueille. Luomme menestyksekkään tulevaisuutemme tekemällä aloitteita selkeästi määritetyillä toiminta-aloilla kaikessa liiketoiminnassa.