Zum Inhalt springen

Eberspächer-konserni: Liikkuvuuden edelläkävijä

Eberspächer kuuluu maailman johtaviin pakokaasutekniikan, ajoneuvolämmittimien ja linja-autojen ilmastointijärjestelmien kehittäjiin ja toimittajiin. Myös erikoisajoneuvojen ilmastointijärjestelmissä ja ajoneuvoelektroniikassa toimimme autoteollisuuden asiantuntevana ja innovatiivisena kumppanina.

Suunnannäyttäjä
Kaikki eurooppalaiset, pohjoisamerikkalaiset ja yhä useammat aasialaiset ajoneuvovalmistajat käyttävät suuntaa näyttäviä teknologioitamme. Kattavasta ensivarustelun tietotaidostamme hyötyvät myös varaosien jälleenmyyjät ja korjaamot, joille toimitamme tuotteita ympäri maailmaa.

Kaukokatseinen
Innovoimme erittäin nopeassa tahdissa. Työskentelemme huomisen liikkuvuuden parissa jo tänään, ja tarjoamme uraauurtavia ratkaisuja jatkuvasti kiristyviin pakokaasunormeihin, sähköisten käyttömuotojen monimutkaiseen lämmönhallintaan sekä ajoneuvoelektroniikan jatkuvasti lisääntyviin vaatimuksiin.

Joustava
Eberspächer on itsenäinen, erittäin joustava yritys. Noin 10 00 työntekijäämme noin 80 toimipaikassa 29 maassa edustavat yritystämme kaikilla maailmanlaajuisen autoteollisuuden avainmarkkinoilla. Rakennamme kansainvälistä näkyvyyttä määrätietoisesti – sillä laatu ei tunne rajoja.

Lisätietoja yrityksestä:

Vuosikertomus