Zum Inhalt springen

Entistä laajempaa lämpöhallintaa Eberspächer Kalorin avulla

Kattava tuotevalikoima on aivan yhtä tärkeää kuin hyvin rakennettu, kansainvälinen verkosto. Juuri tähän panostamme ranskalaisen ilmastointialaan erikoistuneen yrityksen, Kalori SAS:n yritysostolla

Laajennettu tuotevalikoima takaa ilmastointikompetenssin koko kirjon

Asiakaskohtaisten ilmastointisovellusten järjestelmätarjoajana tarjoamme älykkäitä ratkaisuja – yhdestä lähteestä. Ranskalaisen ilmastointialan asiantuntijan Kalori SAS:n yritysostolla täydennämme olemassa olevaa tarjontaamme erikoisajoneuvojen alalla. Tämä tarkoittaa asiakkaillemme ja huoltokumppaneillemme, että toimimme entistä laajemmin lämmityksen ja jäähdytyksen alalla. Ihanteelliseen lämpöhallintaan tarkoitetut tuotteemme voidaan yhdistää yhteen järjestelmään ja niitä voidaan ohjata yhdessä, mitä erilaisimmille teholuokille ja erilaisiin tarpeisiin suunniteltuna, seisontalämmityksestä sähkölämmitysten ja lämmönvaihtimien kautta aina integroituihin ilmastointijärjestelmiin tai kattoilmastointilaitteistoihin asti.


Täydelliset olosuhteet erikoisajoneuvoille – Sopiva ratkaisu joka tarpeeseen

Kalorin kokemus ilmastointi- ja tuuletusjärjestelmien kehityksessä, sovelluksessa ja tuotannossa täydentää Eberspächerin olemassa olevaa tarjontaa ihanteellisesti: huolehdimme miellyttävistä lämpötiloista ohjaamossa, olipa ulkona hehkuvan kuumaa tai pakkasasteita. Se ei ole ainoastaan mukavampaa, vaan myös tehokasta: koneiden kuljettajat työskentelevät miellyttävissä ilmastollisissa olosuhteissa todistettavasti keskittyneemmin ja siten tehokkaammin. Lisäksi autamme noudattamaan lakisääteisiä työpaikkamääräyksiä, muun muassa rakennus-, maatalous- tai metsätalouskoneiden kaltaisissa erikoisajoneuvoissa. Jos käytössä oleva rakennetila ei sitä salli, ratkaisemme ilmastoinnin aina yksittäistapauksen mukaan myös erityisillä design-komponenteilla. Talvella seisontalämmityksellämme esilämmitetyn moottorin ansiosta erikoisajoneuvot ovat aina toimintavalmiita myös pakkasella, ja koska moottorin jatkuva käyminen vältetään (Anti-Idling), säästyy myös merkittävästi kustannuksia. Välitön käyttövalmius on erityisen tärkeää ambulansseille: Autamme pitämään ajoneuvot käyttölämpötilassa, kun niitä tarvitaan. Tämän lisäksi myös sisätiloissa on aina määräyksiä vastaava lämpötila potilaita ja pelastushenkilöstöä varten. Mini- ja midibusseissa huolehdimme oikeasta ilmastosta matkustajille ja kuljettajille, kuljetusajoneuvoissa olemme jäähdytyksen ja lämmityksen järjestelmäratkaisujen asiantuntijoita ja autamme lämpötilaherkkien tuotteiden kuljetuksessa.


Pätevä kumppanisi paikan päällä globaalin verkoston ansiosta

Eberspächer on verkottunut ympäri maailmaa. Kaikki kattavan lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmien valikoimamme ratkaisut ovat käytettävissä globaalisti 19 tytäryhtiömme ja laajan Eberspächer-jälleenmyyjä- ja huoltoverkostomme ansiosta. Aivan sama, missä Eberspächeriä tarvitaan, sillä toimipaikkamme ja erikoistuneet kumppanikorjaamomme ympäri maailmaa mahdollistavat nopean ja mutkattoman avun ja tarjoavat aina pätevät yhteyshenkilöt suoraan lähelläsi. Tämä on selkeä etu asiakkaillemme ja huoltokumppaneillemme sekä tavoitteellemme tulla erikoisajoneuvojen lämpöhallintaratkaisujen johtavaksi tarjoajaksi – ja markkina-aseman vahvistamiseksi.


Yleiskatsaus tuotteet