Zum Inhalt springen

Erinomaista lämmitysmukavuutta avomerellä säästä riippumatta

Eberspächer-venelämmittimet pitävät kajuutassa koko miehistösi mielialan korkealla. Päätät itse sopivan lämpötilan – ja Eberspächerisi tuottaa sen nopeasti, luotettavasti ja erittäin hiljaisesti. Mukavan lämpimässä veneessä saatat hyvinkin innostua uusista haasteista: Eberspächer-lämmittimen ansiosta voit uskaltautua rauhallisin mielin vaativammille vesialueille ja saatat yllättyä, miten miellyttävää purjehtiminen voi olla viileälläkin säällä.

Uskomme, että arvostat juuri tarpeitasi vastaavaa lämmitystä. Siksi Eberspächer tarjoaa valittavaksesi kaksi erilaista järjestelmää. Eberspächerin ilmalämmittimet keskittyvät sisätilan lämmittämiseen ja ne tuottavat sopivan miellyttävän lämpötilan erittäin nopeasti. Eberspächerin vesilämmittimet lämmittävät lisäksi talousveden, jotta esimerkiksi suihkussa ja kapyysissä on miellyttävän lämpöistä vettä saatavilla.

Eberspächer-venelämmitintä käyttäessäsi hyödyt maailman johtavan tekniikan eduista. Eberspächerin lämmitysjärjestelmät ovat olleet tunnettuja edelläkävijöitä jo vuosia. Eberspächer on nykyään veneiden johtava ensiasentaja, ja moniin venetyyppeihin voit tilata Eberspächerisi suoraan telakalta. Asianmukaiset jälkiasennukset suorittaa tiheä kumppaniverkostomme ympäri maailman.