Zum Inhalt springen

Edut tiivistettynä

Mietit varmaankin, kannattaako lämmitin todella hankkia. Käytössäsi on ehkä oma autotalli, epäilet laitteen tuhlaavan polttoainetta tai ajattelet hyötyväsi laitteen käyttömukavuudesta vain muutamana päivänä vuodessa. Voimme kuitenkin kertoa, että nykyaikaisella lämmittimellä on paljon enemmän etuja kuin aluksi luulisi. Eberspächer-lämmittimesi säästää moottoria, lompakkoa ja ympäristöä. Hyödyt eduista joka kerta, kun käynnistät autosi.


KÄYTTÖMUKAVUUS
Vältyt vaivalloiselta ikkunoiden puhdistamiselta aamuisin, minkä lisäksi lämmitin lämmittää auton lämpötilan miellyttäväksi ennen liikuntasuorituksen, hemmotteluhoidon, elokuvan tai konsertin päättymistä.


PIENEMPI MOOTTORIN RASITUS
Kylmäkäynnistys rasittaa moottoria keskimäärin yhtä paljon kuin 70 kilometrin ajo moottoritiellä. Tämä voidaan estää nykyaikaisella lämmittimellä, sillä matkustamon lisäksi se lämmittää monissa ajoneuvoissa myös moottorin jäähdytysnestekierron. Kun kuluttavia kylmäkäynnistyksiä ei tapahdu, autosi arvo säilyy paremmin.


PIENEMPI POLTTOAINEENKULUTUS
Esilämmitetty moottori tarvitsee käynnistyäkseen paljon vähemmän polttoainetta, kun edellä kuvattu kylmäkäynnistys- ja lämmitysajovaihe jää pois. Sen ansiosta lämmittimen käyttämä polttoaine kompensoituu yleensä hyvin.


VÄHEMMÄN HAITALLISIA AINEITA
Lämminkäynnistys tuottaa vähemmän päästöjä. Se paitsi rauhoittaa autoilijan omatuntoa myös säästää konkreettisesti ympäristöä. Haitallisten aineiden vähentyminen onkin yksi tärkeimmistä kannustimista käyttää lämmitintä.


PARANTUNUT TURVALLISUUS
Eberspächer-lämmittimen ansiosta ikkunat ovat liikkeelle lähtiessä sulat ja kirkkaan läpinäkyvät. Täydellinen näkyvyys tielle – turvallisuuden tae!


TARPEEN YMPÄRI VUODEN
Virallisesti talvi kestää neljä kuukautta. Mutta kylmää on meidän leveysasteillamme vielä kauemmin. Huhtikuun lopulla voi hyvin olla lunta ja jäätä. Lämpötila käy usein miinuksella jo lokakuussa. Lyhyesti sanottuna: Lämmitin on tarpeellisempi kuin ilmastointilaite, ja se olisi hyvä olla kaikissa autoissa.


HELPPO ASENTAAAMMATTILAISEN TOIMESTA
Korjaamosi ammattilaisilta Eberspächer-lämmittimen asennus käy helposti, sillä useimmille autoille on saatavana omat asennussarjansa. Lämmittimen asennus ei tietenkään vaikuta autosi takuuseen.