Zum Inhalt springen

Eberspächerin Airtronic-ilmalämmittimillä nopeasti lämmintä

Kaivinkone, kurottaja, nosturiauto, puutavaranosturi, pyöräkuormaaja, kuormatila, kuorma-auton ohjaamo. Tässä vain muutamia kohteita joihin ilmalämmitin soveltuu erinomaisesti.

Helppokäyttöinen digitaalinen lämpötilan säätö ohjaamoon tai vaikka kaukosäädin? Onnistuu. Entä 5 lämmittimen ohjaus? Vieläpä etänä? Onnistuu, eikä vain 5 vaan 10. EasyStart Call puhelinkäynnistyksen älypuhelinsovelluksella voit ohjata yhteensä 10 Airtronic lämmitintä kerralla.

Entä jos 10 lämmittimen laivastoon tulee joku häiriö tärkeässä kuljetustehtävässä, eihän sitä kukaan pysty valvomaan? Ei hätää, EasyStart Call osaa lähettää virheviestin lämmittien operoijalle ja tärkeä lasti voidaan pelastaa.

Eberspächer tarjoaa suuren valikoiman tuotteita eri tarkoituksiin. Löydät varmasti sopivan ratkaisun, sillä lämmitysteholuokkia on saatavilla 850–8 000 W:iin ja lämmitettävä tilavuus voi olla jopa 70 m³. Ota heti yhteys erikoisajoneuvoasiantuntijaamme. Hän antaa mielellään tarpeisiisi räätälöidyn tarjouksen.


Eberspächer Airtronic:
Jokaisessa Airtronic-laitteessa on portaattomasti mukautettava elektroninen kierrosluvunsäätö, joten ne toimivat hiljaisesti ja kuluttavat vähän virtaa. Mikroprosessori ohjaa järjestelmää täysin elektronisesti. Lämmitystoimintoja valvotaan jatkuvasti. Vianmääritysjärjestelmä helpottaa huoltoa.


Ilmalämmittimien tekniset tiedot

Moderni tekniikka tuo ratkaisevan lisän mukavuuteen: Eberspächer-ilmalämmittimet ovat edistyksellisiä laitteita, joita on saatavilla lähes joka ajoneuvotyypille.