Zum Inhalt springen

Jäähdytys

Kattoilmastointilaitteet

Jos ohjaamon tai matkustamon päällä on tilaa tai sisällä ei ole asennukselle tarpeeksi tilaa, useita komponentteja voidaan asentaa yhteen kattoilmastointilaitteeksi. Merkittävimmät etusi ovat kattoilmastointilaitteen asennuksen vaivattomuus ja tilan säästyminen ajoneuvon sisällä.


Taukoilmastointi

Kun kattoluukun tilalle asennetaan Cooltronic G2 Hatch, on tehty ratkaisu joista moni on kiitollinen: Liikennöitsijä saa sijoituksensa takaisin pienentyneinä polttoainekustannuksina, kuljettajan vireystila ja työmukavuus parantuvat sekä ennenkaikkea pakokaasu- ja äänihaitat taukopaikoilla minimoituvat. Ei enää tyhjäkäyntiä ajoneuvon oman ilmastointilaitteen käyttämiseksi - ratkaisumme sinulle on Eberspächer Cooltronic G2 Hatch.

Cooltronic asennusesimerkki
Cooltronic asennusesimerkki


Cooltronic tekniset tiedot
Cooltronic tekniset tiedot


Kattoilmastointi

Tehokas ja kompakti kattolle asennettava ilmastointilaite. Myös ajonaikaiseen käyttöön, toimii ajoneuvon tuottamalla sähkövirralla, vakioteho kierrosluvusta riippumatta. Soveltuu erityisesti ajoneuvoihin joihin perinteisen moottorilla käytettävän kompressorin asentaminen on esim. tilanpuutteen vuoksi vaikeaa. Teho 24 V versiossa 3.2 kW ja 12 V versiossa 2 kW.

Duratronic tekniset tiedot
Duratronic tekniset tiedot


Höyrystimet
Tuotekehityksessä pyritään ennen kaikkea erinomaiseen laatuun, jotta kompaktista rakenteesta pystytään tuottamaan optimaalinen teho. Höyrystimemme ovatkin kompakteja ja tuottavat maksimaalisen tehon. Jopa suorassa auringonpaisteessa tai täydessä linja-autossa Eberspächerin ilmastointilaitteet pystyvät ylläpitämään halutun lämpötilan.

Ideaalinen ratkaisu esim. työkoneohjaamoiden viilennykseen. Pystymalli, jossa säätimet ja suulakkeet päällä, kapea malli mahtuu myös ahtaisiin tiloihin. 4 kW jäähdytysteho. Kestävä metallirunko, 3-nopeuksinen puhallin, manuaalinen ohjaus.

EV4000-V Höyrystimen tekniset tiedot
EV4000-V Höyrystimen tekniset tiedot

Voidaan käyttää lisähöyrystimenä OEM-ilmastoinnin kanssa, esim. ambulansseissa, pikkubusseissa. Teho 4 kW. Pieni koko mahdollistaa asennukset ahtaisiin paikkoihin.

EV4000 tekniset tiedot
EV4000 tekniset tiedot

Voidaan käyttää lisähöyrystimenä OEM-ilmastoinneissa, esim. ambulanssit, pikkubussit, pienet kuorma-korit, pienet linja-autot. 6 kW teho. Tilattavissa myös lämmityksellä jolloin voidaan käyttää järjestelmän ainoana höyrystimenä. Lämmin, kuivattu ilma avaa tehokkaasti ikkunat kosteissa olosuhteissa. Saatavissa erillinen digitaalinen käyttökytkin.

EV6000 ja EV6000-H tekniset tiedot
EV6000 ja EV6000-H tekniset tiedot

EV407, EV510 ja EV814 höyrystimet soveltuvat isotehoisiin järjestelmiin. Teho EV407 7,5 kW, EV510 10 kW ja EV814 14 kW. Saatavissa valmiilla letkuliitännöillä tai ilman. Erinomainen suorituskyky/hinta suhde.

EV510 tekniset tiedot
EV510 tekniset tiedot


Lauhduttimet
Lauhduttimemme voidaan asentaa jäähdyttimeen, lattian alle tai katolle, joten ne soveltuvat laajaan valikoimaan ajoneuvosovelluksia. Jäähdytinasennukseen käytetään asennustilan ahtauden vuoksi esimerkiksi erikoisohuita mikrokanavalauhduttimia, joiden kotelo on vain 16 mm leveä, joiden tehoa on parannettu ja joiden kylmäainevirtaus on optimaalinen. Mahdollisia ovat sekä yleisasennus että teollinen vakioasennus.

Eberspächer-lauhduttimia on saatavissa pelkkänä kennona tai puhaltimien kanssa. 12 V ja 24 V sovelluksiin, teholuokat 7.3 - 14 kW.

Eberspächer-lauhduttimien tekniset tiedot
Eberspächer-lauhduttimien tekniset tiedot


Kylmäkaapit

Kylmäkaappeja löytyy pienestä kompaktista suureen pakettiauton takatilaan nopeasti asennettavaan malliin. Kysy lisää sopivuudesta omaan käyttötarkoitukseesi.