Zum Inhalt springen

Asiantunteva kumppanisi erikoisajoneuvojen rakennuksen asiakaskohtaisissa ilmastointisovelluksissa

Lämmönhallinnassa Eberspächer tarjoaa vain yhden ratkaisun: juuri sinun tarpeisiisi sopivan. Kehitämme joka tarkoitukseen ja tarpeeseen yksilöllisen järjestelmäratkaisun, joka pitää ajoneuvon sisätilan lämpötilan miellyttävänä ympäri vuoden ja tehostaa siten merkittävästi työskentelyä.

Eberspächer sekä kehittää että toimittaa asiakaskohtaisia ilmastointisovelluksia erikoisajoneuvojen rakennukseen. Me pystymme siihen, mihin moni muu ei: yhdistämään ilmastointi- ja lämmityssovellukset yhdeksi, yhdessä ohjattavaksi järjestelmäksi. Omat kehitysinsinöörimme luovat yksilöllisiä ilmastointijärjestelmiä, ja teemme toiminta- ja laatutarkastuksia omissa testauskeskuksissamme. Analysoituamme olosuhteet ja asiakkaan tarpeet laskemme järjestelmän tehovaatimukset ja suunnittelemme taloudellisen kokonaisratkaisun – tarvittaessa ajoneuvokohtaisin komponentein. Laite- ja komponenttivalikoiman laajuuden sekä tuotekehityskokemuksemme ansiosta lähes jokaiseen ajoneuvoon löytyy sopiva ratkaisu.

Linja-autojen ilmastoinnin asiantuntija Sütrakin liittäminen Eberspächer-konsernin Ilmastoinnin ohjausjärjestelmät -liiketoimintayksikköön tuo lukuisia synergiaetuja. Kehitys- ja sovellusosaamisemme ulottuu nyt asiakaskohtaisista OEM-ratkaisuista jälkimarkkinoiden standardisovelluksiin. Voit luottaa apuumme, missä päin maailmaa tahansa sitä tarvitsetkin. Eberspächerillä on laaja toimipaikkojen ja erikoistuneiden kumppanikorjaamoiden palveluverkosto, joka takaa kansainvälisen näkyvyyden. Vakiintunut mottomme on "Täydellinen lämmönhallinta – yhdeltä asiantuntijalta ympäri maailman".