Zum Inhalt springen

Kaikki esilämmittimistä

Mikä esilämmitin sopii henkilöautoosi? Miten taloudellisesti tekniikka toimii? Miten laitetta käytetään? Mitkä seikat on otettava käytön aikana huomioon? Tässä vastaamme näihin ja moniin muihin kysymyksiin, jotta osaat valita juuri tarpeisiisi sopivan Eberspächer-laitteen.

Taloudellisuutta koskevat vastaukset:

Miten paljon polttoainetta esilämmitin kuluttaa?
Eberspächerin esilämmittimet kuluttavat vähän polttoainetta, sillä niillä on korkea hyötysuhde. Esimerkiksi Hydronic 4 kW kuluttaa täydellä lämmitysteholla vain noin 0,5 litraa tunnissa. Useimmiten matkustamon ja moottorin esilämmitykseen riittää puoli tuntia. Laite säätelee lämmitystehoa ulkolämpötilan ja käyntiajan mukaan, mikä vähentää kulutusta. Siksi esitteissämme on ilmoitettu laitteen käyvän 15 minuuttia suurella teholla ja 15 minuuttia pienellä teholla. Merkittävänä lisäetuna ajoneuvon kulutus on esilämmitetyn moottorin ansiosta pienempi käynnistysvaiheessa.

Kuinka paljon esilämmitin kuormittaa auton akkua?
Virrankulutus on pientä. Nyrkkisääntönä on, että lämmitysaika vastaa akun latautumiseen kuluvaa ajoaikaa.

Voiko esilämmittimen siirtää yhdestä ajoneuvosta toiseen?
Yleisesti ottaen kyllä. Ammattikorjaamo pystyy paitsi asentamaan myös siirtämään laitteen, kunhan käytettävä polttoaine on sama.

Täytyykö esilämmitintä huoltaa?
Ei, asennettu laite ei tarvitse huoltoa. Sitä on kuitenkin pidettävä kerran kuukaudessa lyhyesti päällä, kuten ilmastointilaitettakin. Kymmenen minuutin käyttöaika riittää.

Miten pitkä esilämmittimen käyttöikä on?
Eberspächerin esilämmittimien käyttöikä vastaa ajoneuvon keskimääräistä käyttöikää. Lämmittimien kestävyydestä todistavat hyötyajoneuvoihin vakiovarusteena asennetut esilämmittimemme, joita ammattikuljettajat ovat oppineet arvostamaan käyttäessään niitä talvella päivittäin.

Miten pitkä takuuaika uusilla lämmittimillä on?
Loppukäyttäjän takuuaika on kaksi vuotta.