Zum Inhalt springen

Sopiva lämmitin joka tarkoitukseen

Esilämmitimiä käytetään kaikentyyppisten ajoneuvojen matkustamon lämmittämiseen ilman riippuvuutta käyvän moottorin lämmöntuotosta.

Lämmittimet jaetaan ilma- ja vesilämmittimiin, joista tavallisissa henkilöautoissa käytetään lähes pelkästään jälkimmäisiä. Jäähdytysnestettä lämmönsiirron väliaineena käyttävät esilämmittimet ovat kompakteja, ja ne voidaan asentaa lähes mihin tahansa moottoritilassa.

Eberspächer-kumppanit asentavat useimmiten seuraavia lämmittimiä:


Eberspächer Hydronic 2 Comfort

Eberspächer Hydronic 2 Comfort:

Älykkään lämmönhallinnan ansiosta uusi Hydronic 2 Comfort kirkastaa ikkunalasit ja lämmittää ajoneuvon nopeasti. Muihin malleihin verrattuna sisätilojen lämmitysaika on noin 60 % lyhyempi! Tämän lyhyen esikäyntiajan ansiosta esilämmittimen voi käynnistää spontaanisti ilman etukäteissuunnittelua. Hydronic 2 Comfort sopii erinomaisesti myös lyhyitä matkoja ajettavaan autoon, sillä auton akku kuormittuu lämmitysajan lyhyyden ansiosta vähemmän.


Eberspächer Hydronic 2 Economy


Eberspächer Hydronic 2 Economy:

Hydronic 2 Economy on jo saatavissa moniin uusiin ajoneuvomalleihin. Kulutusta on vähennetty entisestään, ja laite on mukautettu hyödyntämään useita erilaisia uusimpia polttoaineita, esimerkiksi RE85 etanoliseosta tai vaikka 100% etanolia. Niitäkin on saatavilla eri teholuokissa. Ammattiliikkeesi antaa mielellään lisätietoja.


Vinkki dieselauton kuljettajille:

Uusiin dieselajoneuvoihin on joissain tapauksissa erittäin helppoa ja edullista asentaa Eberspächer-esilämmitin. Syynä on, että joissain malleissa on lisälämmitin, joka tukee ajoneuvon lämmitintä tuottamalla lisälämpöä moottorin käydessä. Eberspächer -varustesarjan avulla lisälämmitin muuttuu vaivattomasti moottorista riippumattomaksi esilämmittimeksi, joka esilämmittää osittain myös moottorin. Haluatko selvittää, onko ajoneuvossasi Eberspächerin lisälämmitin? Ota siinä tapauksessa yhteys kumppaniimme tai suoraan Wihurille.