Zum Inhalt springen

Sopiva lämmitin joka tarkoitukseen

Esilämmitimiä käytetään kaikentyyppisten ajoneuvojen matkustamon lämmittämiseen ilman riippuvuutta käyvän moottorin lämmöntuotosta.

Lämmittimet jaetaan ilma- ja vesilämmittimiin, joista tavallisissa henkilöautoissa käytetään lähes pelkästään jälkimmäisiä. Jäähdytysnestettä lämmönsiirron väliaineena käyttävät esilämmittimet ovat kompakteja, ja ne voidaan asentaa lähes mihin tahansa moottoritilassa.

Eberspächer-kumppanit asentavat useimmiten seuraavia lämmittimiä:


Ajoneuvotekniikan kehittyessä myös lämmitinvalmistajan on pystyttävä kehittämään aina parempia tuotteita. Eberspächerin vastaus ajoneuvovalmistajien kiristyviin vaatimuksiin on Hydronic S3 vesilämmitin. Hydronic S3 on ajateltu kokonaan uudestaan. Monesta autosta on vaikea löytää vapaata tilaa, siksi Hydronic S3 suunniteltiin erityisen kompaktiksi ja sen asennusmahdollisuuksiin kiinnitettiin erityistä huomiota. Myös lämmittimen kestoa on parannettu tekemällä rakenteista entistä tiivimpiä ja erityisesti Hydronic S3 kehityksessä on mietitty suojausta vesisuihkuja ja tiesuolaa vastaan. Käyttämällä laadukkaita osia, mm. hiiliharjaton puhalinmoottori, halutaan maksimoida lämmittimen käyttöikä.Eberspächer Hydronic 2 Economy:

Hydronic 2 Economy on jo saatavissa moniin uusiin ajoneuvomalleihin. Kulutusta on vähennetty entisestään, ja laite on mukautettu hyödyntämään useita erilaisia uusimpia polttoaineita, esimerkiksi RE85 etanoliseosta tai vaikka 100% etanolia. Jälleenmyyjäsi antaa mielellään lisätietoja.


Vinkki dieselauton kuljettajille:

Uusiin dieselajoneuvoihin on joissain tapauksissa erittäin helppoa ja edullista asentaa Eberspächer-esilämmitin. Syynä on, että joissain malleissa on lisälämmitin, joka tukee ajoneuvon lämmitintä tuottamalla lisälämpöä moottorin käydessä. Eberspächer -varustesarjan avulla lisälämmitin muuttuu vaivattomasti moottorista riippumattomaksi esilämmittimeksi, joka esilämmittää osittain myös moottorin. Haluatko selvittää, onko ajoneuvossasi Eberspächerin lisälämmitin? Ota siinä tapauksessa yhteys kumppaniimme tai suoraan Wihurille.