Zum Inhalt springen

Hyvästi jään raaputus!

Olet varmasti saavuttanut jotain elämässäsi. Olet ehkä oppinut arvostamaan elämän tarjoamia pieniä ja suuria mukavuuksia ja nauttimaan niistä. Tiedäthän, että elämäsi arvokkain valuutta on aika? Nauti perheesi kanssa ylellisestä käyttömukavuudesta, jonka Eberspächerin seisontalämmitin tarjoaa. Ne aamut, joina nousit aikaisin raaputtamaan autonikkunat puhtaiksi, ovat nimittäin lopullisesti ohi.

Sen sijaan voit astua autoon pirteänä, nauttia täydellisestä näkyvyydestä ja saapua turvallisesti perille. Samalla voit vielä suojella ympäristöä ja autoa esilämmitetyn moottorin ansiosta. Kaiken tämän tekee mahdolliseksi Eberspächerin seisontalämmitin, joka tarjoaa täydellisen yhdistelmän ylellisyyttä, mukavuutta ja turvallisuutta. Voit käyttää aamuisin säästyvän ajan yhteiseen aamupalaan perheen kanssa, treenaamiseen tai työasioiden valmisteluun.

Kun näet naapurisi aamuisin paksuissa talvivaatteissaan puhdistamassa vaivalloisesti autonikkunoita ja oma jääskrapasi on käynyt tarpeettomaksi, olet tyytyväinen lämmitinhankintaasi.


Muita etuja: